Warmink Licht&Geluid
De beste optie voor uw evenement
 

Verhuur met kwaliteit

Als u bij Warmink Licht & Geluid iets huurt staan wij altijd garant voor kwaliteit. Tijdens het huren van uw wens krijgt u een telefoon nummer mee zodat als er iets niet naar wens bent u altijd iemand kan bereiken. Wij zullen dan zorgen dat de gewenste kwaliteit of goederen geleverd worden.


Wat kan ik huren?

Licht en Geluid

Bij ons kunt u een breed assortiment aan licht en geluid huren. We beschikken zelf over een dynacord geluidsset en doordat we nauw samenwerken met Biezema geluidsverhuur kunnen we snel beschikken over kwalitatief goed en veel licht, geluid en apparatuur. Denk aan merken als RCF, Turbosound, Allen & heath, Sennheiser.


DJ Gear en randapparatuur

Wij beschikken ook over een DJ set van pioneer en hebben een DJ booth die ook te huren is. Als u wat bij ons hoort kunt u er ook voor kiezen om pakket te huren. Denk bijvoorbeeld aan een Geluidsset + mengpaneel. Of een Geluidsset + een lichtshow. Voor meer informatie hier over kunt u bellen naar 0621941699 of het contact formulier hieronder in vullen. 

 

Special effects

 Bij special effects kunt u denken aan Rook, vuur en confetti. Wij beschikken over rookmachines (horizontaal en verticaal), confetti + 2 confetti shooters vanaf de grond en door de samenwerking met Biezema geluidsverhuur ook over sparkles en vuur. Voor meer vragen en informatie kunt u bellen naar 06-21941699 of het contact formulier hieronder in vullen.


Contactformulier