Warmink Licht&Geluid
De beste optie voor uw evenement
 

Chef Confetti & John Kanon

Sinds 2015 zijn Mart en Jari een bekend dj duo in Gieten en omstreken. Ze mochten samen het oud en nieuw feest afsluiten en dat bleek een erg goede samenwerking te zijn.

Sinds dit jaar zijn ze bekend als Chef Confetti & John Kanon en de naam zegt het al 1 groot feest. Meerdere daken zijn er afgeblazen door deze heren en er komen veel mooie feesten aan. 

Heeft u nou interesse in de heren, neem dan snel contact op!Vraag vrijblijfend een offerte aan
Feest zanger Lars

Een passie voor feestmuziek heeft Lars al jaren. Op
elk feestje waar een microfoon te vinden was werd door Lars altijd wel een liedje gezongen. Van de plaatselijke kroeg tot de Brink in Gieten, Lars vermaakt de mensen wel.
Heeft u nou een leuke verjaardag en zin in een echt hollands feestje? Dan is Lars de perfecte optie voor uw feest. Dit kan ook in combinatie met een DJ. Heeft u meer vragen, neem dan snel contact op!


Vraag vrijblijfend een offerte aan


Jerry Green

Jari is een allround dj in hart en nieren! De passie voor het draaien is vollop aanwezig en het gevoel dat hij mensen door zijn muziekkeuze de avond van hun leven kan bezorgen vindt hij het mooiste wat er is. Daarnaast produceert Jari  zelf ook. Vanuit daar is de naam Jerry Green ontstaan.

Entertainer met de microfoon
Jerry draait eigenlijk alle stijlen vlekkeloos aan elkaar en past zich naadloos aan op wat de dansvloer wil, ook is Jerry een erg goede entertainer met de microfoon. Hij schroomt dan ook niet om de dansvloer extra energie te geven met behulp van zijn goede microfoonstem!
Jerry zijn motto is dan ook: ‘Mijn avond is pas compleet als de gasten met een glimlach en een leuke herinnering naar huis gaan!’

Voor meer informatie, klik dan op de knop hieronder en neem snel contact op!


Vraag vrijblijfend een offerte aan
Dj Marve

DJ Marve is een enthousiaste allround DJ. Deze 25-jarige DJ, draait al sinds zijn 12e jaar en weet het publiek altijd precies aan te voelen en daarop alle stijlen vlekkeloos aan elkaar te draaien. Door zijn brede arsenaal aan muziek valt er altijd wel te dansen voor jong en oud! Marve heeft inmiddels de nodige ervaring om van elke gelegenheid een echt feest te maken! In de verschillende clubs, feestcafés en kroegen waar hij komt, beloofd dit gegarandeerd een feest te worden. Van Leeuwarden en Ameland, via Groningen en Assen naar Harderwijk, heeft hij inmiddels heel Noord-Nederland wel gezien en overal een groot feest van gemaakt. Als de klanten aan het eind van de avond tevreden zijn, is de avond voor Marve geslaagd.